Få en hälsokick med CBD-olja och hampaprodukter 

// Published 2017-04-17 by Anders

Full length of happy fit woman jumping in park

Vem vill inte ha lite extra energi och ork? Jag är nog inte den enda som ibland känner mig helt nedkörd, och då kan det behövas en riktig hälsokick. Nu har jag börjat se lite närmare på CBD-olja och andra produkter från hampan. Många av mina bekanta har börjat använda dessa produkter och säger att de verkligen fungerar.

Medicinsk cannabis och hampaprodukter

Tidigare var det olagligt att köpa med sig CBD-olja och annat från utlandet. Om du blev stoppad i tullen kunde det leda till åtal. Men efter åratal av debatt och diskussioner så har man nu beslutat att det kan vara bra för oss. Läs mer här om hur cannabidiololja är lagligt i Sverige och kan beställas på nätet.

Det verkar som att problemet ligger med hampans koppling till drogmissbruk. Men det är inte ens samma växt det handlar om. Industriell hampa innehåller väldigt lite THC, det ämne som kan leda till rus. Produkterna får inte ens säljas som medicinsk cannabis eller CBD om de innehåller mer än 0.2%. Det vill säga så gott som ingenting alls. Du skulle inte kunna droga dig med det ens om du ville.

Nyttan av CBD

Och jag vill inte rusa mig eller något annat som ens kommer i närheten av det. Däremot så vill jag gärna få en energikick, komma igång och må lite bättre. Vissa av mina kompisar har levt med kronisk värk i många år, en av dem har fibromyalgi. Så när hampan och CBD blev lagligt så skyndade de sig att skaffa riktigt bra produkter. Den kan nämligen hjälpa mot just dessa problem. Hemplybalance.se är en populär butik bland kunder.

Andra sjukdomar som har blivit bättre av CBD är epilepsi och reumatism. Vissa cancerpatienter och schizofrena personer har också blivit botade eller fått lindring. De flesta känner till hur bra den är mot smärtor, om du inte blir helt botad så tar den i alla fall bort udden av det onda.

Mer energi i vardagen

Andra, som jag, har inga speciella problem men vill få lite extra energi. Speciellt under tider med stor stress, men också under vinterhalvåret, brukar jag bli lite hängig. Trots att jag äter ganska sund mat och ser till att få med motion varje dag så känner jag att det behövs något extra. I år ska jag helt klart pröva på hampans produkter. CBD-olja kan göra människor piggare och få dem att må bättre. Läs mer om ämnet i denna artikel från Metro.

De flesta tar någon form av tillskott. Jag tror att man måste prova på olika saker innan du kommer fram till vad som fungerar för just dig. CBD verkar vara rätt så universellt, många har blivit hjälpta av det. Nu ska vi se hur det fungerar för mig. Jag har beställt CBD-olja från organiskt odlad hampa. Alla tillskott bör vara ekologiska och organiska tycker jag. När det nu finns valmöjligheten.

17-6-2-ata-sunt-bra-tillskott-cbd-olja-hampa

Flera bra produkter från hampan

Men det är inte bara CBD-olja som kan vara bra för organismen. Många säger att hampfrö är en dunderkälla till både proteiner och fibrer. För att inte glömma omega-3 och 6. Alla har behov av en utrensning i tarmsystemet och matsmältningen, och då kan dessa fibrer vara bra. Man kan strö dem över flingorna eller blanda ut dem med smoothien. Själv tycker jag om att använda dem tillsammans med pasta och grönsaker. En hälsokick med hampaprodukter. Läs mer om hur i denna artikel från Aftonbladet.

Det är viktigt att äta sunt de flesta dagar i veckan. På detta sätt gör det inte så mycket om du går på fest någon gång eller fuskar med dieten en dag då och då. Detta fungerar i alla fall för mig. Jag använder hampfrö och andra nyttiga saker varje dag, så min kropp klarar av lite utsvävningar någon gång ibland. Inte för att jag är en festprisse, men när semlorna står på rad eller någon kommer med en flaska vin så behöver jag inte säga nej. För min kropp är i form, jag har byggt upp mig riktigt ordentligt.

Må bra i vardagen

Det är viktigt att må bra och orka med vardagen. Helgerna också för den delen, det vill säga kunna leva livet som du önskar. Därför måste vi ta tag i vad vi äter och vilka tillskott vi använder. Det gäller att bygga upp immunförsvaret, bland annat, så att du kan stå emot alla attacker. Jag tror på hampans produkter, både frön och CBD-olja. De kan ge dig det där lilla extra, som gör att du kan stå emot det mesta.

CBD har visat sig vara alldeles utmärkt för just immunförsvaret och bra mycket beror på denna del av kroppen. Jag hör till dem som vill må bra och ha energi till ett rikt liv. Därför lägger jag också ner lite extra ansträngningar på att hitta bra produkter och matvaror. Som hampa och CBD.

Okategoriserade