Catering blir ett allt vanligare val

// Published 2016-12-31 by Anders

Jag tycker att livet handlar om att ta vara på de stunder som är värda att fira. Därför har jag så länge jag kan minnas också sett till att göra det – oavsett om det gäller min mammas födelsedag, en skolavslutning eller ett nytt jobb. Ingen vet vad livet har att bjuda på imorgon så jag ser helt enkelt ingen anledning till att sluta.

568-5-catering-blir-ett-allt-vanligare-valJag upptäckte inte catering förrän för ett par år sedan då jag var på ett kalas och frågade min vän om vart hon hittat alla goda recept till maten. Hon berättade då för mig om att hon inte lagat den själv utan helt enkelt anlitat ett företag för att hjälpa till. Catering blir ett allt vanligare val efter fler helt enkelt insett hur bra det är.

Fördelar med catering så som jag ser det

  • Man slipper att ägna en massa tid innan kalaset åt att förbereda mat. Det sparar helt enkelt tid som man istället kan ägna åt viktigare saker.
  • Man behöver heller inte ägna hela kalaset åt att fixa med mat, bära disk och annat som hör festen till. Istället kan man njuta av stunden vilket ju var syftet redan från början.

Vill du ha ett tips – Freshcatering erbjuder catering till alla möjliga tillställningar och verkar dessutom i och runtomkring Stockholm. Jag gillar speciellt det faktum att de serverar alla tider på dygnet – till och med till frukost om du ska ha ett viktigt möte eller seminarium av något slag.

Mina tips när du vill anlita catering

  • Se till att du har bra koll på pengarna. Catering blir ett allt vanligare val men att köpa mat för mer än man har råd med är sällan en bra ide’. Om du känner dig osäker på hur du ska tänka kan du fråga någon som är kunnig eller så kan du såklart söka på nätet efter hjälp, det gjorde jag.
  • Fråga runt bland folk du känner. Kanske har du en vän eller kollega som anlitat ett cateringföretag och kan tipsa dig om några som är duktiga på det dem gör. Man ska aldrig underskatta kontakter tycker jag.
  • När du hittat ett företag du vill jobba med tycker jag också att du ska söka efter företagsnamnet på nätet. Då kan du läsa vad andra kunder tyckt om sin upplevelse och därmed enklare ta ett beslut om du vill anlita företaget i fråga eller inte. Detta är väl värt din tid för alla som i längden vill spara både pengar och tid.
  • Glöm heller inte att läsa igenom exakt vad som gäller i form av villkor när du bestämt dig för att anlita ett cateringföretag. Då slipper du tråkigheter om du mot förmodan skulle behöva avboka cateringmaten eller av någon anledning inte känner dig nöjd.

Befinner du dig i huvudstadsområdet – här hittar du mer information om catering till privatpersoner i Stockholm för den som vill slappna av under festligheterna. Jag kan inte nog säga hur mycket jag älskar det faktum att jag numera slipper stressa kring varje kalas och sammankomst jag håller här hemma hos mig.

Catering blir ett allt vanligare val både bland företag och privatpersoner. Detta är något jag även nämnde för min chef en dag då hon kände sig stressad inför ett viktigt kundmöte hon hade. Det roliga med det här samtalet var att det gjorde att jag fick ytterligare ett ansvarsområde på jobbet och därmed en lite högre lön än innan. Nu är det med andra ord jag som sköter cateringbeställningarna på arbetet.

Jag har även spenderat en hel del tid med att läsa på om mat, detta då jag i allmänhet har ett intresse för ämnet. Det har gjort att jag upptäckt att tidningarna då och då skriver om just catering och i denna artikel från Ystads Allehanda kan man läsa om hur catering är väldigt populärt i dagens samhälle. En kul artikel för alla som någon gång funderat på att beställa mat inför en fest tycker jag.

Livet handlar om att spendera tid tillsammans enligt mitt tycke och tack vare catering får jag idag fler möjligheter än någonsin att göra detta. Följer man mina tips ovan så ökar man chanserna för att göra bra val inför en fest, vad gäller just maten, och därmed bli nöjd med sina beslut. Då har man också mängder av trevliga sammankomster att se fram emot i sitt liv. Helt enkelt dagar, veckor och stunder med tid tillsammans med dem man tycker mest om, vare sig det är vänner, familj eller bekanta.

Jag älskar helt enkelt mat och tycker att det är väl värt det att investera i att hitta ett riktigt bra val av cateringföretag för att på så sätt kunna slappna av i ett längre perspektiv eftersom jag vet att jag har professionell hjälp.

 

Okategoriserade