Inga fler försvunna kläder

// Published 2015-12-17 by Anders

De allra flesta barn tillbringar en stor del av sin vardag på dagis tillsammans med en massa andra barn. Mitt i all lek och stoj kan det vara lätt att bli av med kläderna och för att du som förälder ska få lite lättare koll på plaggen kan du märka dem med barnens namn.

När barnen lämnas på dagis på morgonen är de oftast ordentligt klädda och kammade men efter en dag med lek, bus och timmar i sandlådan och på gungorna är de rödrosiga om kinderna när du hämtar dem med frisyren på sned. Och så har de förmodligen slängt av sig tröjan någonstans och kanske till och med bytt kläder för att de har spillt.

Har du kanske rent av problem med att barnens kläder försvinner på dagis? Så här kan man märka kläder snabbt och lätt för att ha mer koll på saker och ting. Dels kan fröknarna som plockar upp en vilsen kofta lägga den på rätt plats vid barnens hängare och du själv ser till att rätt plagg kommer hem.

Håll koll på barnen också

När du själv ska iväg med barne262-4-barnklader-markning-namna-dagis (1)n till exempelvis en djurpark, tivoli eller liknande där det vistas många andra människor kan det vara bättre att ha koll på barnen än deras kläder. Då kan du handla smarta infoband till barn hos Things for Kids som är till för att användas en gång. På detta band kan du ange namn och telefonnummer så att det blir lättare för barnen att komma till rätta igen om de skulle hamna på villovägar.

De band som finns till försäljning säljs i 10-pack och kommer med olika fina mönster och figurer som gör det roligare för barnen att bära dem. Du kan köpa Things for Kids ID-armband till barn billigt på nätet som går att använda flera gånger också i stället.

Okategoriserade