Stӓda hemmet och putsa fӧnster

// Published 2015-10-26 by Anders

Om man bor nӓra en stor vӓg s378-4-städningå kan det bli ganska smutsigt hemma, vilket krӓver mer rengӧring. Men de flesta klarar sig ganska bra på en eller ett par storstӓdningar om året. Naturligtvis har man den dagliga rengӧringen, eller kanhӓnda någon gång i veckan. Mycket beror på familjens storlek och om man har husdjur.

De flesta tycker om att stӓda lite varje dag i badrum och kӧk, det ska vara rent och hygieniskt. Har man mattor i de andra rummen så brukar dessa fånga upp en hel del damm och smuts. Speciellt viktigt ӓr det att ha en bra matta utanfӧr dӧrren och inne i hallen. Eftersom man tar av sig skor och stӧvlar hӓr så stannar grus och annat upp och dras inte in i hemmet.

Vem ska stӓda?

Innan man ens kommer så långt som till sjӓlva stӓdningen så måste hemmet vare fritt från prylar. Alla har ett ansvar hӓr, att plocka undan sina saker och se till att det ser prydligt ut. Då ӓr det lӓttare att gӧra ordentligt rent. Många har en stӓdfirma som kommer in och håller efter hemmet, då ӓr det ӓnnu viktigare att det inte finns några saker framme. En annan sak som kan vara viktig att tӓnka på ӓr att ha alla redskap till hands. En bra dammsugare, hink och mopp, samt trasor av olika slag. Vissa firmor tar med sig allt nӓr de kommer fӧr att stӓda medan andra ger en lista på vad som ska finnas i hemmet.

De flesta putsar fӧnstren några gånger om året. Om det gӧrs vӓl så behӧvs det inte så ofta, i alla fall inte om man bor i ett vanligt område. Karlof Städservice erbjuder fönsterputs i Västerås för privatpersoner och företag. Det kan vara skӧnt att slippa just detta moment av stӓdningen, eftersom det kan vara svårt att komma åt ӧverallt. Med proffsig hantering av fӧnsterputsen så håller det sig lӓngre, naturligtvis beroende på vӓder och vind.

En annan form av stӓdning som många fasar fӧr ӓr i samband med flytten. Man har så mycket omkring sig som det ӓr, utan att behӧva slita ut sig med att stӓda två hem. Enkel och smidig flyttstädning genom Karolf i Västerås. De tar hand om allt, det finns vissa riktlinjer som ӓr de samma fӧr de flesta flyttar. Så både till vardags och vid speciella tillfӓllen kan det vara skӧnt att slippa gӧra jobbet sjӓlv.

Okategoriserade